Onze Missie & Visie

Buro Brandbeheersing is dé specialist op het gebied van het maken van brandwerende afdichtingen m.b.t. het creëren van brandcompartimenten en het brandwerend beschermen van staalconstructies. Hiermee dragen wij bij aan het realiseren van brandveilige gebouwen voor de aannemers, installateurs, facilitaire dienst, zakelijke eindgebruiker, overheid en gebouw eigenaren.

Wij werken voor opdrachtgevers die hun werkomgeving /leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord. Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie & producten waardoor u verzekerd bent van duurzame en slimme oplossingen.

Samen met u zorgen wij ervoor dat gewenste brandveiligheid op de meest praktische en economische wijze gerealiseerd wordt. Dit wordt vastgelegd in onze digitale app welke voor u te allen tijde toegankelijk is. In navolging op art. 1.16 lid 2 van het Bouwbesluit m.b.t. zorgplicht, bieden wij u graag ons onderhoudscontract aan. Onze controleurs zorgen jaarlijks dat uw pand blijft voldoen aan de gestelde eisen, ook na mutaties of verbouwingen. Ons doel is een langdurige partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers.

Wij zijn een ambitieuze organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Bij ons werken dan ook uitsluitend klant gedreven en gecertificeerde professionals die gaan voor het beste resultaat.

De belofte van Buro Brandbeheersing

S Samen

Samen met u zorgen wij ervoor dat gewenste brandveiligheid op de meest praktische en economische wijze gerealiseerd wordt

A Ambitieus

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie & producten, welke wij digitaal vastleggen

F Flexibel

Wij denken professioneel mee om te voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers

E Eerlijk

Onze aanpak resulteert in langdurige partnership met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers

Stuur ons een bericht

U kunt contact met ons opnemen via de email

Buro Brandbeheersing B.V.
info@buro-brandbeheersing.nl

Of maak gebruik van het contactformulier